Aging Well bij Fit Fun Health & Racketclub

Met name door de groeiende prestatiedruk in onze moderne maatschappij is het moeilijk balans te vinden tussen inspanning, ontspanning en gezonde voeding. In tegenstelling tot een behandeling waar ziekte aan ten grondslag ligt, is een wellness behandeling een ultieme vorm van ontstressen en treed het preventief op tegen allerlei ziektes. 

Wie als oudere actief blijft, plukt daarvan de vruchten waaronder: 

 •             een betere hartfunctie en gezondere bloedsomloop
 •             constante bloedsuikerspiegel
 •             gezondere gewrichten
 •             minder kans op kanker
 •             betere slaap
 •             verhoging van de botmassa

   

Wij kunnen u begeleiden om uw gezondheid beter te managen en een programma op maat samenstellen! Tijdens uw kennismaking gaan we kijken wat uw doelen zijn en wat u interesseert, wat gevolgd wordt door een rondleiding en het actief aan de slag gaan met de beschikbare apparatuur of meedoen met een groepsles naar keuze. Het AgingWell programma bestaat uit;
 

 1. 4 weken toegang tot een WellnessClub naar keuze 
 2. rondleiding en uitleg faciliteiten
 3. bewegingsprogramma voor 4 weken
 4. een intakegesprek en samenstellen persoonlijk programma

 

Heeft u interesse in het Agingwell programma bij FitFun? Neem dan snel contact op via het onderstaande formulier.

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Fit Fun Health & Racketclub in Emmeloord is dé plek voor familiefitness,  groepsfitness, e-Gymindividueel fitness, etc. Bij FitFun Health en Racketclub ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een kenninsmakingstest.

Contact

Fit Fun Health & Racketclub
Wilgenlaan 10
8302 AM Emmeloord

0527-613637

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.