Fysiotherapie Praktijk De Wilg en Fit Fun Health  & Racketclub werken samen.

Hebt u diabetes type2?

Schrijf u in voor het beweegprogramma op maat! 

Diabetes type 2 is tegenwoordig de meest voorkomende soort diabetes. Een leefstijl met weinig lichaamsbeweging verhoogt de kans om diabetes 2 te ontwikkelen. Juist om deze reden heeft Fysiotherapie Praktijk de Wilg samen met Fit Fun Health & Racketclub een beweegprogramma opgezet voor mensen met diabetes type 2 en mensen met een verhoogd risico hierop. Het beweegprogramma is een programma op maat, met als doel de algehele conditie te verbeteren. De kans is zelfs aanwezig dat deelnemers na verloop van tijd hun medicatie drastisch kunnenverminderen. Dit omdat het lichaam door beweging vaak weer gevoeliger wordt voor insuline. Het programma bestaat uit een traject van zes maanden, waarbij de begeleiding langzaam afbouwt en u verantwoord zelfstandig leert trainen. Kracht- en conditieverbetering zijn de pijlers van de trainingen. Waar wacht u nog op?

Neem voor meer informatie contact op met Fysiotherapie de Wilg of Fit Fun Health & Racketclub. 

Heeft u interesse In het Beweegprogramma van FitFun? Neem dan snel contact op via het onderstaande formulier.

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om je vraag te beantwoorden.

  • * velden zijn verplicht.

Fit Fun Health & Racketclub in Emmeloord is dé plek voor familiefitness,  groepsfitness, e-Gymindividueel fitness, etc. Bij FitFun Health en Racketclub ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een kenninsmakingstest.

Contact

Fit Fun Health & Racketclub
Wilgenlaan 10
8302 AM Emmeloord

0527-613637

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.