Individueel fitness Emmeloord

Starten met individueel fitness Fit Fun in Emmeloord?

Met de persoonlijke begeleiding van Fit Fun Emmeloord behaal jij efficiënt jouw doel. Onze ervaren fitnesscoaches leggen de apparatuur aan je uit waarna je zelfstandig aan de slag kunt met onze cardioapparatuur, veelzijdige krachtapparaten, cardio-apparatuur en losse trainingsmaterialen.

Resultaat & Begeleiding

Je fitnessdoelen halen kan op vele manieren. Bijvoorbeeld met individueel fitness. Werk aan je cardio of spierkracht met de beste apparatuur. Daarnaast krijg je de beste begeleiding en een fitness schema op maat, om jouw het gewenste resultaat te laten behalen!

Gratis kennismaken met fitness bij Fit Fun Emmeloord?

Vraag dan een gratis Proefweek fitness aan! Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.Fit Fun Health & Racketclub in Emmeloord is dé plek voor individueel fitness, familie fitness,  groepsfitness, e-Gym etc. Bij Fit Fun Health & Racketclub ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Maak Nu kennis met Fit Fun Health & Racketclub. 

Contact

Fit Fun Health & Racketclub
Wilgenlaan 10
8302 AM Emmeloord

0527-613637
Vacature groepslesinstructeur

Vacature groepslesinstructeur

Geplaatst op: 2016-11-03

Lees meer Meer nieuws
Fit Fun heeft haar contract als hoofdsponsor van de Triathlon met drie jaar verlengd.

Fit Fun heeft haar contract als hoofdsponsor van de Triathlon met drie jaar verlengd.

Geplaatst op: 2016-05-25

Een mooi moment vandaag. Fit Fun heeft vandaag haar contract als hoofdsponsor met drie jaar verlengd. In 2016, 2017 en 2018 draagt de triathlon Noordoostpolder wederom de naam dé Fit Fun triathlon Noordoost...

Lees meer Meer nieuws