Klimfeestje bij Fit Fun Health & Racketclub?

Is uw zoon of dochter jarig en wil een cool feestje geven voor de vriendjes en vriendinnetjes? Dan is de klimmuur bij Fit Fun iets voor u!
 
U kunt met minimaal 6 personen en maximaal 12 personen komen.
Een klimfeestje wordt onder begeleiding van een ervaren instructeur gegeven en duurt 1,5 uur. Naast het klimmen is er ook de mogelijkheid om in de sporthal te badmintonnen en/of tafeltennissen.
Tussendoor krijgen de kinderen iets te drinken, chips en na afloop zijn er poffertjes.
 

Heeft u interesse om een klimfeestje te houden bij FitFun? Neem dan snel contact op via het onderstaande formulier.

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Fit Fun Health & Racketclub in Emmeloord is dé plek voor familiefitness,  groepsfitness, e-Gymindividueel fitness, etc. Bij FitFun Health en Racketclub ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een kenninsmakingstest.

Contact

Fit Fun Health & Racketclub
Wilgenlaan 10
8302 AM Emmeloord

0527-613637

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.