Les Mills BODYBALANCE

BODYBALANCE is de Yoga, Tai Chi, Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte.

Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde series van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt.
Net als alle andere Les Mills programma's wisselt BODYBALANCE elke drie maanden van choreografie en muziek.

EEN TYPISCHE LES
 

  • Je begint met een eenvoudige, vloeiende Tai Chi beweging om je dag achter je te laten, kom in je centrum en maak je lichaam warm.
     
  • De instructeur brengt je vervolgens, via diverse yoga en pilates oefeningen, bij het versterken en vormen van je belangrijkste spiergroepen. Door de vele poses en stretches, krijg je worden je spieren al snel erg soepel en flexibel.
     
  • De laatste 10 minuten zijn gereserveerd voor de bekende mentale en fysiologische voordelen van meditatie. Door de meditatie worden ook de effecten van de oefeningen versterkt.

Maak nu kennis met de Groepslessen van FitFun en start met de Gratis Proefweek Groepsfitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Contact

Fit Fun Health & Racketclub
Wilgenlaan 10
8302 AM Emmeloord

0527-613637