Les Mills BODYVIVE

Wil je een complete workout ervaren die gericht is op kracht, cardio en core training? Dan is BODYVIVE echt iets voor jou!

Een full body workout waarb? je veel calorieën verbrandt en je conditie in snel tempo verbetert. Na de les voel je je fit en vol energie.

BODYVIVE is ontwikkeld door een team van professionele groepsfitness experts, waardoor je alt?d verzekerd bent van een van de veiligste en meest effectieve workouts ter wereld. De ervaren instructeur helpt je b? het correct uitvoeren van de oefeningen en motiveert je om het beste uit jezelf te halen.

 

EEN TYPISCHE LES

Tijdens een BODYVIVE les geeft de instructeur opties voor beginners en gevorderden. Je hoeft dus echt niet topfit te z?n om met BODYVIVE te starten. Je merkt vanzelf dat je na een aantal weken fitter, sterker en leniger wordt. De resultaten die je behaalt, hangen af van hoe hard je jezelf pusht. Zweten mag!

 

Maak nu kennis met de Groepslessen van FitFun en start met de Gratis Proefweek Groepsfitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Contact

Fit Fun Health & Racketclub
Wilgenlaan 10
8302 AM Emmeloord

0527-613637

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.