Triathlon 2018

De triathlon Noordoostpolder heeft een hoofdsponsor! Fit Fun Health & Racketclub verbindt zich voor drie jaar aan de triathlon. Vanaf woensdag 29 mei gaat de triathlon door als dé Fit Fun triathlon Noordoostpolder. Beide partijen zijn enorm enthousiast. Henry Dekker, directeur van Fit Fun: “Wij zijn enorm blij met deze sponsoring. Volgens mij kunnen wij elkaar enorm versterken.”Fit Fun nieuwe hoofdsponsor van Triathlon Noordoostpolder.

Fit Fun is al ruim 30 jaar bezig met het onder de aandacht brengen van het belang van regelmatig bewegen, op welke manier dan ook. De visie van Henry Dekker, oprichter van Fit Fun Health & Racketclub, bleek juist; fitness is voor velen een belangrijk onderdeel geworden van hun wekelijkse routine. Fit Fun maakt graag onderdeel uit van de sportbeleving in de Noordoostpolder. Dekker: “Daarbij hoort dan ook samenwerken met alle betrokkenen in dit speelveld, om zo het gezamenlijk doel te bereiken. Hier past de triathlon Noordoostpolder uitstekend binnen.”

Ook de voorzitter van de triathlon Noordoostpolder, Kerst Beuckens, is erg blij: “Het is geweldig dat dit prachtige bedrijf zich wil verbinden aan ons evenement. Juist omdat we samen een gezamenlijk doel hebben: het promoten van sport. Zo kunnen we optimaal gebruik maken van elkaars krachten. Daar gaan we voor!” 

Contact

Fit Fun Health & Racketclub
Wilgenlaan 10
8302 AM Emmeloord

0527-613637

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.