Sportmassage bij Fit Fun Health & Racketclub

Door sportmassage wordt de doorbloeding van de spieren gestimuleerd. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd waardoor een sneller herstel mogelijk is.

Sportmassage kan ook preventief worden toegepast, als onderhoudsbeurt voor je spieren.

Klachten kunnen ook door dagelijkse activiteiten ontstaan en daarom is sportmassage voor iedereen erg zinvol ook voor niet sporters.

Heeft u interesse om een sportmassage te krijgen bij FitFun? Neem dan snel contact op via het onderstaande formulier.

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Fit Fun Health & Racketclub in Emmeloord is dé plek voor familiefitness,  groepsfitness, e-Gymindividueel fitness, etc. Bij FitFun Health en Racketclub ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een kenninsmakingstest.

Contact

Fit Fun Health & Racketclub
Wilgenlaan 10
8302 AM Emmeloord

0527-613637

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.